Huisdieren verzekering

Een huis­dieren verzek­er­ing geeft rust en voorkomt verve­lende ver­rassin­gen. Vergelijk pre­mies en voor­waar­den en sluit direct online af.

 
  • Premie indicatie*
  • Hoogste max. vergoeding
  • Online verzekerd
  • Gebitsreiniging
  • Behandeling voortpl. organen
  • Heupen en Ellebogen
Vergelijk boven­staande gegevens altijd met de actuele gegevens op de web­sites van de verzek­er­aars. Dieren­verzek­er­ing vergelijken loont vooral door details te vergelijken. Die gaan bijvoor­beeld over cre­matie of ster­il­isatie, of de hoogte van de eigen bijdrage.

Vri­jwel elk baasje praat liefde­vol over zijn kat of hond. Het is een trouwe vriend. Regel van­daag nog een goede dieren­verzek­er­ing voor de beste zorg voor je huisdier.

Verzek­er­aars:

Pro­teq Dier & Zorg dieren verzekering

Huisdieren verzekeringPro­teq Dier & Zorg is onderdeel van SNS Reaal en is de groot­ste aan­bieder van ongevallen– en ziek­tekosten­verzek­erin­gen voor hon­den en kat­ten in Nederland!

Pet­plan dierenverzekering

Huisdieren verzekeringPet­plan Huis­dieren verzek­er­ing (Vet­er­fina BV) is een ini­ti­atief van AUV Dier­e­nartsen­coöper­atie en gevol­machtigd agent van UVM Verzek­er­ings­maatschap­pij N.V. (Unigarant).

OHRA Dieren­verzek­er­ing

Huisdieren verzekeringOHRA huis­dieren verzek­er­ing ver­goedt een groot deel van de medis­che kosten. Uw hond of kat is opti­maal verzek­erd met de huis­dieren verzek­er­ing van OHRA.

Een huis­dieren verzek­er­ing voor uw hond of kat

De meeste medis­che kosten wor­den ver­goed in boven­staande huis­dieren­verzek­er­ingHuis­dieren verzek­er­ing vergelijken loont. Niet alleen de pre­mie maar vooral de voor­waar­den. Want wat voor zin heeft een huis­dieren verzek­er­ing als je geen dekking hebt voor net die ene aan­doen­ing die je hond of kat treft? Van dieren­verzek­er­ing vergelijken krijg je geen moment spijt als je hem nodig hebt.