Verzekering hond

Een verzek­er­ing voor je hond voorkomt verve­lende ver­rassin­gen. Je bent zelf verzek­erd, je hond toch ook? Uw trouwe vier­voeter is een lid van je gezin. Een verzek­er­ing voor je hond is daarom onont­beer­lijk. Je kunt onder­staand een verzek­er­ing voor je hond vergelijken en afsluiten.

Kies de verzek­er­ing voor je hond
De meeste medis­che kosten zijn opgenomen in de gemid­delde hon­den­verzek­er­ing.  Toch kun­nen de voor­waar­den aanzien­lijk ver­schillen. Vergelijk je hon­den­verzek­er­ing hier!

Verzek­er­ing hond vergelijken

  • Pre­mie indicatie*
  • Hoog­ste max. vergoeding
  • Online verzek­erd
  • Gebit­sreinig­ing
  • Behan­del­ing voortpl. organen
  • Heupen en Ellebogen

Pro­teq Dier & Zorg Huisdierenverzekering

Verzekering hondPro­teq Dier & Zorg is onderdeel van SNS Reaal en is de groot­ste aan­bieder van ongevallen– en ziek­tekosten­verzek­erin­gen voor hon­den en kat­ten in Nederland.

Pet­plan dierenverzekering

Verzekering hondPet­plan Huis­dieren­verzek­er­ing (Vet­er­fina BV) is een ini­ti­atief van AUV Dier­e­nartsen­coöper­atie en gevol­machtigd agent van UVM Verzek­er­ings­maatschap­pij N.V. (Unigarant).

OHRA Huis­dieren­verzek­er­ing

Verzekering hondOHRA Huis­dieren­verzek­er­ing ver­goedt een groot deel van de medis­che kosten. Uw hond of kat is opti­maal verzek­erd met de basisverzek­er­ing voor huisdieren.

-

Als je hond ziek wordt dan kan dat hoge kosten met zich mee­bren­gen bij ziekte of een medis­che ingreep. Op dieren­verzek­er­ing vergelijken kies je de voordelig­ste verzek­er­ing voor je hond met de beste dekking. Regel het van­daag nog. Getoonde pre­mies en voor­waar­den gaan uit van een stan­daard sit­u­atie van ras en leeftijd. Vergelijk altijd de voor­waar­den op de web­site van de aanbieder.

Ver­mijd onverwachte kosten voor de medis­che behan­del­ing van je huis­dier van­daag nog.

Geef een reactie