Dieren verzekering

Als je je huis­dier niet verzek­ert dan kan dat onverwachtes hoge kosten met zich mee­bren­gen. Regel het daarom met een goede dieren verzek­er­ing. Verzeker je hond of kat met een hon­den­verzek­er­ing of kat­ten­verzek­er­ing.

Dieren verzek­er­ing vergelijken

 
  • Premie indicatie*
  • Hoogste max. vergoeding
  • Online verzekerd
  • Gebitsreiniging
  • Behandeling voortpl. organen
  • Heupen en Ellebogen
Dieren­verzek­er­ing vergelijken vergelijkt de basisvoor­waar­den van elke dier verzek­er­ing met een spec­i­fieke com­bi­natie van ras, leeftijd en ges­lacht. Ga voor een cor­rect voors­tel voor een huis­dieren­verzek­er­ing naar de web­site van de des­be­tr­e­f­fende aanbieder.

Uw huis­dier maakt u iedere dag weer blij. Vri­jwel elk baasje praat liefde­vol over zijn kat of hond. Het is een vol­waardig lid van uw gezin en vaak zelfs een trouwe vriend. Regel van­daag nog een goede dieren­verzek­er­ing voor de beste zorg als het nodig is.

Verzek­er­aars:

Pro­teq Dier & Zorg dieren verzekering

Dieren verzekeringPro­teq Dier & Zorg is onderdeel van SNS Reaal en is de groot­ste aan­bieder van ongevallen– en ziek­tekosten­verzek­erin­gen voor hon­den en kat­ten in Nederland!

Pet­plan dierenverzekering

Dieren verzekeringPet­plan Huis­dieren­verzek­er­ing (Vet­er­fina BV) is een ini­ti­atief van AUV Dier­e­nartsen­coöper­atie en gevol­machtigd agent van UVM Verzek­er­ings­maatschap­pij N.V. (Unigarant).

OHRA Dieren­verzek­er­ing

Dieren verzekeringOHRA dieren­verzek­er­ing ver­goedt een groot deel van de medis­che kosten. Uw hond of kat is opti­maal verzek­erd met de basisverzek­er­ing voor huisdieren.

Een dieren verzek­er­ing voor uw vier­voeter

De meeste medis­che kosten wor­den ver­goed in boven­staande huis­dieren­verzek­er­ing.  Meestal is er keuze uit een basis dieren­verzek­er­ing en aan­vul­lende dieren­verzek­erin­gen waar­bij cre­matie of ster­il­isatie wor­den ver­goed, maar ook vac­ci­naties, cas­tratie en gebitsproblemen.

Een goede dieren verzek­er­ing biedt

  • Verzek­er­ing voor alle rassen hon­den en kat­ten verzekeren
  • Natu­urlijk een lage premie
  • Vrije keuze dierenarts
  • Een­voudige online declaratie

Betaal niet teveel voor uw dieren verzek­er­ing. Hier kunt u op uw gemak dieren­verzek­erin­gen vergelijken en meteen afsluiten.

Uw huis­dier zorgt voor een veel plezier. De meeste baas­jes praten vol liefde over hun hond of kat, alsof het een vol­waardig lid van het gezin is. Zon­der dieren verzek­er­ing kan arts­be­zoek van uw huis­dier een hoge kosten met zich mee­bren­gen. Kies daarom voor een goede dieren verzek­er­ing. Met een hon­den verzek­er­ing of katten verzek­er­ing regelt u het direct.

Kies de juiste dieren verzekering

De meeste medis­che kosten wor­den ver­goed door een stan­daard huis­dieren­verzek­er­ing.  De meeste verzek­er­aars zoals de hon­den­verzek­er­ing HEMA maken onder­scheid tussen de basis dieren verzek­er­ing en aan­vul­lende dieren verzek­er­ing (inclusief cre­matie of ster­il­isatie, cas­tratie etc.) Schat van tevoren in welke las­ten u wel en niet wilt dragen.